Wholesale

image1

Heeft u een drukke koffieshop of een groot hotel of zelfs een B&B dan weet u dat mensen altijd onthouden wat ze hebben gegeten en wat de smaak was van de koffie die werd geserveerd. Onze kopers selecteren koffie afkomstig uit de meest recente oogst waarna het gebrand wordt in kleine hoeveelheden.

Wij branden onze koffie op bestelling, nog dezelfde week, dit zorgt ervoor dat uw koffie perfect gebrand is en heerlijk smaakt. Mensen waarderen kwaliteit en waarde. Door grootschalig in te kopen kunnen wij u een uitstekende koffie aanbieden voor een concurrerende prijs.

Wij bouwen graag aan onze relatie met klanten daarom hebben wij geweldige aanbiedingen en uitstekende voorwaarden. Wij winnen het vertrouwen van een klant door het tijdig leveren van geweldige koffie tegen een geweldige prijs. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen. Vanaf het moment dat ze de order plaatsen tot aan het moment dat de koffie wordt geleverd zijn we erop gericht dat u onze koffie ontvangt. De koffie wordt pas gebrand als we een order ontvangen hierdoor is de versheid en smaak verzekerd. Wij streven ernaar om uitzonderlijke koffie en koffiezetproducten te leveren op een betrouwbare wijze.

wholesale-sm1

PERFECT COFFEE

IS WAITING FOR YOU

Of u nu een plaatselijke café, boerenmarkt, nationale distributeur of verkoper bent, u kunt op ons rekenen. We hebben als doel om dag in, dag uit, een dienst te verlenen waar wij volledig achter staan.

We hebben een groot assortiment producten waaruit u kunt kiezen. Vertel ons wat u wilt doen en om hoeveel personen het gaat dan kunnen wij een groothandel programma ontwikkelen dat is afgestemd op uw eisen. We streven ernaar om u te voorzien van onze gourmet koffies, koffiezetapparatuur en essentiële extra’s zodat u alles in huis heeft om een echt espressocafé te openen. Van Mooy is dé oplossing voor u om een succesvolle koffiezaak te beginnen en te runnen.

wholesale-sm2
image3
Updating ..
Your cart is currently empty.